همايش علمي و تخصصي تان هاي ناتروا- مخازن ذخيره آب

شرکت آب و فاضلاب استان گيلان برگزار مي کند همايش علمي و تخصصي تان هاي ناتروا- مخازن ذخيره آب به نقل از روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي بابل، همايش علمي و تخصصي تان هاي ناتروا- مخازن ذخيره آب در زمستان 1389 برگزار مي شود. شرکت آب و فاضلاب استان گيلان در نظر دارد همايش علمي و تخصصي تان هاي ناتروا- مخازن ذخيره آب را در زمستان 1389 برگزار کند.

به نقل از روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي بابل، همايش علمي و تخصصي تان هاي ناتروا- مخازن ذخيره آب در زمستان 1389 برگزار مي شود. شرکت آب و فاضلاب استان گيلان در نظر دارد همايش علمي و تخصصي تان هاي ناتروا- مخازن ذخيره آب را در زمستان 1389 برگزار کند. علاقمندان اعضاي هئيت علمي، کارشناسان و دانشجويان مي توانند جهت اطلاع بيشتر و ثبت نام خود به سايت همايش به آدرسwww.abfa-hamayesh.ir مراجعه و يا با شماره تلفکس 3243103-0131 دبيرخانه همايش در رشت، جنب پارک قدس، شرکت آب و فاضلاب شهري استان گيلان و صندوق پستي 4364-41635 تماس حاصل نمايند.