برگزاری مسابقات تنیس روی میز کارکنان دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل،اداره تربیت بدنی دانشگاه در نظر دارد به مناسبت گرامیداشت یوم الله دهه ی فجر و همچنین انتخاب اعضای تیم کارکنان دانشگاه در رشته تنیس روی میز، با همکاری انجمن ورزشی رشته فوق در سطح دانشگاه و واحدهای تابعه برگزار نماید .زمان: 11/11/93 راس ساعت 30/12 مکان: سالن شهید ناظری دانشگاه . علاقه مندان جهت اطلاع بیشتر و ثبت نام تا وقت ااداری روز چهارشنبه 8/11/93 به دفتر تربیت بدنی دانشگاه مراجعه نمایند . شماره تماس : (32190641)