برگزاری مسابقات والیبال کارکنان دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، اداره تربیت بدنی دانشگاه در نظر داردبه مناسبت گرامیداشت ایام الله دهه ی فجر جهت حضور در مسابقات بسیج کارکنان شهرستان بابل و همچنین مسابقات کارکنان دانشگاه های استان مازندران ، نفراتی از کارکنان را انتخاب نماید . زمان مراجعه به دفتر تربیت بدنی : شنبه ساعت 30/18 الی 20 مورخ 4/11/93 یکشنبه ساعت 20 الی 30/21 مورخ 5/11/93 مکان: سالن ورزشی شهید ناظری دانشگاه . علاقه مندان جهت اطلاع بیشتر با شماره تماس : (32190641)وبه دفتر تربیت بدنی دانشگاه مراجعه نمایند.