تقدير از زحمات رابط روابط عمومي درمرکز پزشکي و پرتو درماني شهيد رجايي بابلسر

تقدير از زحمات رابط روابط عمومي در مرکز پزشکي و پرتو درماني شهيد رجايي بابلسر به نقل از روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي بابل، رئيس و مدير مرکز پزشکي و پرتو درماني شهيد رجايي بابلسر از زحمات رابط روابط عمومي اين بيمارستان تقدير نمودند. به نقل از روابط عمومي بيمارستان شهيد رجايي بابلسر، رئيس و مدير مرکز پزشکي و پرتو درماني شهيد رجايي بابلسر از زحمات رابط روابط عمومي اين بيمارستان تقدير نمودند. متن تقدير نامه بشرح زير مي باشد:

به نقل از روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي بابل، رئيس و مدير مرکز پزشکي و پرتو درماني شهيد رجايي بابلسر از زحمات رابط روابط عمومي اين بيمارستان تقدير نمودند. به نقل از روابط عمومي بيمارستان شهيد رجايي بابلسر، رئيس و مدير مرکز پزشکي و پرتو درماني شهيد رجايي بابلسر از زحمات رابط روابط عمومي اين بيمارستان تقدير نمودند. متن تقدير نامه بشرح زير مي باشد: همکار محترم سرکارخانم مهديه صفرپور سلام عليکم احتراماً از تلاش مجدانه و همکاري خداپسندانه جنابعالي در طول مسئوليت روابط عمومي که الحق با تدبير خويش و با ارائه گزارش به موقع و سريع اهم فعاليتهاي گوناگون اين مرکز، بعنوان نگين درخشان در بين واحدهاي تابع دانشگاه بوده ايد، کمال تشکر و قدرداني را مي نمائيم، اميدواريم در تمامي عرصه هاي زندگي و کاري و در ظل توجهات حضرت حق موفق و مويد باشيد.