برگزاری کارگاه اقتصاد مقاومتی دردانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه اولین کارگاه آموزشی اقتصاد مقاومتی ویژه مدیران ، مسئولین دانشگاه و واحدهای تابعه رابا حضور 100 نفر از مدیران برگزار می نماید. گفتنی است هدف ازبرگزاری این کارگاه آشنایی مسئولین و دست اندر کاران دانشگاه با موضوع اقتصادمقاومتی خواهد بود وموضوع اقتصادمقاومتی توسط کمیته دانشجویی دانشگاه طراحی گردید قابل ذکر است این کارگاه دارای امتیاز بازآموزی بوده وبا تدریس جناب آقای دکتر تیره گر و جناب آقای دکتر یداله پور در 3 گروه و 3 هفته پیاپی در سالن EDC دانشگاه بر گزار می گردد.