افتتاح و نصب دستگاه هيدروکلاو جهت ساماندهي دفع زباله هاي عفوني مراکز بهداشتي و درماني و کلينک هاي پزشکي خصوصي

به نقل از روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي بابل، معاونت بهداشتي در هفته بهداشت سال 1389 نصب و افتتاح دستگاه هيدروکلاو را در دستور کار خود قرار داده است. به نقل از روابط عمومي معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي بابل، اين معاونت براي ساماندهي دفع زباله هاي عفوني مراکز بهداشتي و درماني و کلينک هاي پزشکي خصوصي اقدام به خريد يک دستگاه هيدروکلاو با حمايت دکتر ابراهيم ميکانيکي ،رييس دانشگاه علوم پزشکي بابل نموده است. گفتني است: اين دستگاه در روز سه شنبه مورخ 24 فروردين 1389 در سادات محله (شهرک کاظم بيگي) جنب مرکز بهداشتي درماني شهيد کشوري با حضور مسئولان شهري نصب وافتتاح مي گردد. قابل ذکر است: اين دستگاه با هزينه تقريبي يک ميليارد ريال(يکصد ميليون تومان) خريداري گرديد.