دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی نیشابور برگزار می‌کند

نمایشگاه کشوری جشنواره فیلم و عکس سلامت به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ،نمایشگاه کشوری جشنواره فیلم و عکس سلامت توسط دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی نیشابور، نیمه اول خردادماه 94 برگزار می‌شود. دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی نیشابور با هدف ارتقای فرهنگ سلامت مردم و افزایش آگاهی آحاد جامعه از دستاوردها و نتایج حاصل از اجرای طرح تحول نظام سلامت، نمایشگاه کشوری جشنواره فیلم و عکس سلامت را در نیمه اول خردادماه 1394 برگزار می‎کند. همچنین آثار منتخب در حاشیه همایش نقد برنامه تحول نظام سلامت در نیمه اردیبهشت 94 در قالب نمایشگاه عکس ارائه می‌شود. دبیرخانه این جشنواره مستقر در ستاد مرکزی دانشکده علوم پزشکی نیشابور آمادگی لازم برای دریافت آثار هنرمندان را دارد. علاقه‌مندان برای دریافت اطلاعات بیشتر به وب سایت جشنواره به نشانی http://www.healthfestival93.ir مراجعه کنند.