اهداي دستگاه الايزا توسط سه خيّر به مرکز آموزشي درماني 17 شهريور مرزيکلا

به نقل از روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي بابل، سه خيّر بابلي يک دستگاه الايزا (مورد نياز آزمايشگاه براي آزمايشات هورموني) به مرکز آموزشي درماني 17 شهريور مرزيکلا اهدا نمودند. به نقل از روابط عمومي مرکز آموزشي درماني 17 شهريور مرزيکلا، اين سه خيّر يک دستگاه استريپ ريدر مدل Stat Fax303 به همراه پرينتر حرارتي و دو کرير3*12-3*8 را باهزينه 23 ميليون ريال خريداري و به مرکز آموزشي درماني 17 شهريور مرزيکلا اهداء نمودند روابط عمومي دانشگاه ضمن تقدير از اين سه خير در امر سلامت ،عمري با عزت براي آنان از درگاه خداوند منان خواستار است .