ورزش مهمترين عامل در از بين بردن افسردگي‌ها ويا پيشگيري از به وجود آمدن اين نوع بيماريها است

معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي بابل ضمن اعلام اين خبرگفت : دراولين روز هفته سلامت، ورزش صبحگاهي درمعاونت بهداشتي اجرا شد معاون بهداشتي دانشگاه افزود ورزش مجموعه فعاليتهاي بدني وامور جسماني است كه باعث سلامتي ونشاط مي‌شود. عمده‌ترين ثمره پرداختن به ورزش دست‌يابي به سلامت جسماني ورواني است امروزه ثابت شده است كه نرمشهاي مداوم روزانه موجب كاهش اضطراب، افسردگي، تنظيم وتعديل ميزان استرس وحتي تغييرات شخصيتي(پيدايش ديد مثبت تري نسبت به زندگي) مي شود. معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي بابل تاکيد کرد ورزش صبحگاهي در شروع فعاليت مي تواند عامل مهمي درايجاد نشاط وشادابي وتامين سلامت جسم وروح ما باشد. اجراي برنامه ورزشي روزانه موجب ارتقا سطح آمادگي قلبي عروقي مي شود فوايد مربوط به نرمشهاي روزانه فقط به كاهش خطر بيماريهاي قلبي عروقي خلاصه نمي‌شود، بلكه با تقويت سيستم ايمني بدن، باعث بالا رفتن سطح بهداشت رواني، بهبود كيفيت عمر را به دنبال خواهدداشت. انجام چند حركت ساده ومنظم آن هم درچند دقيقه بدن را در مقابل عوارض جسمي زيادي مصون مي دارد معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي بابل تصريح کرد:. تمرينات بدني و ورزش يكي از راههاي علاج وتسكين فشارهاي رواني است. تمرينات بدني موجب بالارفتن قدرت عضلاني مي شوند وخون بيشتري درآنها جريان مي يابد واز ميزان خستگي و دردهاي عضلاني ناشي از فشارهاي رواني مي كاهد، همچنين تمرينات بدني با افزايش سطح آندروفين خون موجب بالا رفتن نشاط و شادابي در افراد مي‌شوند، بنابراين دانش آموزان قابليتهاي بيشتري براي فائق آمدن برمشكلات رواني را پيدا مي‌كنند. دانش آموزاني كه اقدام به فعاليت منظم مي‌كنند هدفمند واميدوار وتغييرات زيادي را دراهداف زندگي خود به وجود مي‌آورند. :