برگزاری جلسه آموزش سلامت برای دهیاران و شوراهای اسلامی بخش بابلکنار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ، جلسه آموزش سلامت برای دهیاران و اعضای محترم شوراهای اسلامی بخش بابلکنار مورخ 11/11/93 در سالن شهید شجاعیان دانشگاه برگزار شد. دراین جلسه دکتر حسن اشرفیان امیری معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل ضمن خیر مقدم و تقدیر و تشکر از دهیاران و اعضای محترم شوراهای اسلامی روستاها با توجه به تعامل و همکاری خوب دهیاران با برنامه های معاونت بهداشتی در راستای ارتقای سلامت مردم عزیز بابل، در خصوص سبک زندگی سالم و تغذیه سالم و تحرک بدنی در جهت حفظ و ارتقای سلامت جامعه سخنانی را ایراد نمودند.