در پنجمين روز از هفته سلامت از دوستداران سلامت كشور تقدير شد

در پنجمين روز از هفته سلامت از دوستداران سلامت كشور تقدير شد روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي بابل: در پنجمين روز از هفته سلامت، مراسم تقدير از دوستداران سلامت با حضور معاون اول رئيس جمهور و مسئولين ارشد كشوري و لشكري در سالن همايش هاي رازي برگزار شد. در مراسم بزرگداشت هفته سلامت كه در 22 فروردين ماه 1389 با حضور دكتر رحيمي معاون اول رئيس جمهور، و وزراي بهداشت، درمان و آموزش پزشكي، رفاه، آموزش و پرورش و ديگر مسئولين كشوري و لشكري در مركز همايش‌هاي رازي دانشگاه علوم پزشكي ايران برگزار شد،

در پنجمين روز از هفته سلامت، مراسم تقدير از دوستداران سلامت با حضور معاون اول رئيس جمهور و مسئولين ارشد كشوري و لشكري در سالن همايش هاي رازي برگزار شد. در مراسم بزرگداشت هفته سلامت كه در 22 فروردين ماه 1389 با حضور دكتر رحيمي معاون اول رئيس جمهور، و وزراي بهداشت، درمان و آموزش پزشكي، رفاه، آموزش و پرورش و ديگر مسئولين كشوري و لشكري در مركز همايش‌هاي رازي دانشگاه علوم پزشكي ايران برگزار شد، از 70 نفر از دوستداران سلامت كشور تقدير شد. در ابتداي اين مراسم دكتر آقاجاني، دبير هفته سلامت و مدير كل روابط عمومي وزارت بهداشت ضمن خير مقدم به حاضرين گفت: امسال شعار سازمان جهاني 'شهر نشيني و سلامت' اعلام شده و انتخاب اين شعار به دليل افزايش روزانه 165 هزار نفر به جمعيت شهر نشينان جهان است. در انتهاي اين مراسم نيز دكتر وحيد دستجردي، وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي با اشاره به تاكيدات مقام معظم رهبري در خصوص اهميت ارتقاي سلامت گفت: وزارت بهداشت تلاش مي‌كند كه در سال جديد با همت و كار مضاعف عزم جدي را براي ايجاد عدالت در سلامت داشته باشد. وي با اشاره به شهر نشيني و مسائل مختلف آن اظهار داشت: حوادث ترافيكي و مصدوميت‌هاي ناشي از آن، عدم تحرك، تغذيه نامناسب و غير ايمن كه منجر به افزايش وزن و سوء تغذيه و ابتلاء به بيماري‌هاي قلبي و عروقي مي‌شود و همچنين سبك زندگي مردم امروزه از مهمترين عوارض شهرنشيني است. گفتني است در اين مراسم از آقاي محمد امام قلي زاده ازمعاونت درمان و محمد قنبري ازمعاونت بهداشتي به عنوان دوستدار سلامت در عرصه دانشگاه علوم پزشكي بابل تقدير شد.