بریدن بند ناف 325 نوزاد توسط پدرانشان به روش زایمان فیزیولوژیک در بیمارستان آیت‌الله روحانی بابل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ، دکترمحمودصادقی رئیس این مرکز گفت: 325 نوزاد با زایمان فیزیولوژیک در بیمارستان آیت‌الله روحانی بابل متولد شدند. رئیس بیمارستان آیت الله روحانی اظهار داشت: در این روش مادر در کنار همسر خود آموزش دیده و همراه همسر نیز به اتاق زایمان وارد می‌شود و بند ناف نوزاد نیز توسط پدر در این مرکز بریده می‌شود. وی با اشاره به اینکه هدف از زایمان فیزیولوژیک کاهش درد مددجو و خوشایندسازی زایمان برای مادر است، افزود: مادر پیش از زایمان در کلاس‌های آمادگی شرکت کرده و با روش‌های مختلف زایمان آشنا می‌شود و آزادانه مجاز به انتخاب شیوه زایمانی خواهد بود. رئیس مرکز درمانی آیت‌الله روحانی بابل تصریح کرد: زایمان فیزیولوژیک یعنی بهره‌مندی مادر از امکانات و آزادی عمل در اتاق زایمان و حضور همراهی که در کنار مادر باشد. صادقی خاطرنشان کرد: هدف همه این روش‌ها به غیر از فراهم‌سازی یک زایمان مطمئن و سالم برای مادر و کودک، ایجاد یک تجربه مطلوب و رضایت‌بخش از زایمان برای مادر نیز است و مادران باید از این مسئله مهم آگاه باشند که شادابی مادر پس از زایمان طبیعی بسیار بیشتر از سزارین است. این مسئول یادآور شد: در این روش مادر با روند طبیعی بدن آشنا می‌شود، اضطراب و ترس او کاهش می‌یابد و روند طبیعی زایمان را می‌پذیرد و ترس را از خود دور می‌کند. وی تصریح کرد: کلاس‎های زایمان فیزیولوژیک در هشت جلسه بوده و مادر از هفته 37 بارداری در این کلاس‌ها شرکت می‌کند و نوع زایمان با استفاده از ماساژدرمانی، گرمادرمانی، سرمادرمانی، آوادرمانی، موسیقی و تمرینات تنفسی با شرایط ویژه سبب تقویت عضلات مادر می‌شود. صادقی گفت: در این کلاس‌ها یکی از افراد نزدیک مادر نیز شرکت داشته تا مادر احساس آرامش کند. همسر خانم کثیرنژاد (325 مورد زایمان فیزیولوژیک) نیز در مورد زایمان فیزیولوژیک اظهارداشت: حضور من در کنار همسرم تاثیرات مثبت زیادی داشت و باعث شد تا همسرم درد زایمان را براحتی تحمل کند وی گفت: بهترین لحظه زندگی من زمانی بود که با دستان خودم بند ناف فرزندم را بریدم . امیدوارم این روش جایگزین دیگر روش های زایمان شده و در ترویج آن فرهنگ سازی انجام گیرد. پدر عیرضا تصریح کرد: آموزشهای مورد نیاز توسط ماماهای مجرب و دلسوز در کلاسهای بارداری قبل از زایمان در این مرکز به من و همسرم داده شد که از همین جا از مسولین و ماماهای دلسوز این بیمارستان تشکر میکنم و به دیگران این نوع زایمان را توصیه میکنم. وی ضمن تشکر از رئیس بیمارستان آیت ا...روحانی بابل تصریح کرد: امیدوارم تدابیری اتخاذ شود تا این نوع زایمان ها در جامعه نهادینه شود ودیگر روشها، درهیچ بیمارستانی انجام نگیرد زیرا این روش سلامت وشادابی خاصی به مادر می دهد که در روشهای دیگر قابل درک نیست.