هفته سلامت وهمايش روز بدون دخانيات در معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي بابل

هفته سلامت وهمايش روز بدون دخانيات در معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي بابل از هر 10نخ سيگار عوارض 6نخ سيگار آن به ديگران سرايت مي کند به نقل از روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي بابل، درهمايش روز بدون دخانيات هفته سلامت اعلام شد از هر 10نخ سيگار عوارض 6نخ سيگار آن به ديگران سرايت مي کند. به نقل از روابط عمومي معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي بابل، در اين همايش دکتر ساروي عضوهئيت علمي دانشگاه ومتخصص قلب و عروق اذعان داشت: از هر 10نخ سيگار عوارض 6نخ سيگار آن به ديگران سرايت مي کند.

درهمايش روز بدون دخانيات هفته سلامت اعلام شد از هر 10نخ سيگار عوارض 6نخ سيگار آن به ديگران سرايت مي کند. به نقل از روابط عمومي معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي بابل، در اين همايش دکتر ساروي عضوهئيت علمي دانشگاه ومتخصص قلب و عروق اذعان داشت: از هر 10نخ سيگار عوارض 6نخ سيگار آن به ديگران سرايت مي کند. وي ادامه داد: طبق بررسيهاي انجام شده آمارسيگار يها از لحاظ سني رو به پايين دارد و لذا بايستي با درک صحيح و منطقي فرزندانمان را درک کنيم و اين زماني موثر است که اگر خودمان سيگاري هستيم، با دست خود بسته سيگار را خَرد کرده و دور بريزيم. وي گفت: فرد سيگاري که سيگار را ترک مي کند سه سال طول مي کشد تا وضعيت بدن او مثل روز اول بدون دخانيات شود و مصرف قليان بمراتب مضّرتر از مصرف سيگار است. وي در خاتمه افزود: ورزش مثل روغن براي لولاي درب است با ورزش صيحيح و به موقع مي توان از انسداد رگهاي قلبي جلوگيري نمود ولي افراد بالاي چهل سال بايستي در ابتدا نوع ورزش آنها بصورت پياده روي و سپس بطور دويدن نرم يا دوچرخه سواري باشد و براي افرادي که سابقه بيماري ديابت، فشارخون و يا سکته خفيف هستند در اول صبح و اواخر شب ورزش و دويدن ممنوع است زيرا تا سه ساعت بعد از خواب و يا هنگام خواب و خستگي توان کشش هاي ورزشي را ندارد و فاکتورخطر براي بدن مي باشد.