راه ا ندازی نخستین کلینیک تخصصی دندانپزشکی ویژه معلولین در شمال کشور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ،نخستین کلینیک تخصصی دولتی دندانپزشکی ویژه معلولین در شمال کشور با حضور دکتر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل و جمعی از مسولین دانشگاه وبیمارستان در مرکز آموزشی درمانی بیمارستان آیت الله روحانی بابل افتتاح وبه بهره برداری رسید. در این مراسم ابتدا دکتر صادقی رئیس مرکز آموزشی درمانی آیت الله روحانی ضمن خیر مقدم وتقدیر وتشکر از ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی ،معاونت توسعه ، رئیس دانشکده دندانپزشکی ،دکتر آرش و مهندس هرسینی مسئول فنی ومهندسی بیمارستان که با هزینه اندک ودر مدت کوتاه این درمانگاه را تحویل داد، وبه اتمام رساند.رئیس بیمارستان آیت‌الله روحانی بابل با اشاره به اینکه اجرای طرح تحول نظام سلامت در راستای ارائه خدمات بهینه درمانی در تمام سطوح به ویژه به اقشار آسیب‌پذیر است، خاطرنشان کرد: ارائه خدمات دندان‌پزشکی به افراد فوق گام موثر دیگری در توزیع عادلانه خدمات بهداشتی و درمانی به جامعه است. دکترصادقی با اعلام اینکه کودکان و بزرگ‌سالان معلول جسمی و ذهنی قادر هستند، از خدمات بهینه این درمانگاه استفاده کنند، تصریح کرد: بهتر کردن کیفیت خدمات پزشکی، افزایش رضایت‌مندی مراجعه‌کنندگان و کاهش هزینه‌های پرداختی در راستای طرح تحول نظام سلامت از دیگر اهداف راه‌اندازی این درمانگاه است. در ادامه دکتر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی ضمن تبریک ایام واز همه کسانی که در ساخت این درمانگاه دندانپزشکی کمک نمودند ،تقدیر وتشکر نمود. وی با اشاره به اینکه این مرکز نخستین درمانگاه تخصصی و فوق‌تخصصی تحت بیهوشی شمال کشور بوده که امروز در بیمارستان روحانی بابل افتتاح و به بهره‌برداری رسید. این مسئول افزود: این مرکز به بیماران معلول به‌ ویژه بیماران هندیکت، بیماران زیرپوشش سازمان بهزیستی و ناتوان ذهنی جسمی که برای انجام خدمات درمان دهان و دندان نیاز به بیهوشی سطحی و عمیق دارند، خدمات می‌دهد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل تصریح کرد: با وجود ارجاعات مختلف این دست از بیماران نبود چنین مرکزی احساس می‌شد که برای رفع این نیاز به همت دانشگاه علوم پزشکی بابل، دانشکده دندان‌پزشکی و بیمارستان آیت‌الله روحانی بابل، این مرکز در این بیمارستان افتتاح شد. وی با اشاره به اینکه این مرکز پنجمین درمانگاه تخصصی و فوق‌تخصصی بیهوشی دندان‌پزشکی معلولان کشور است، تصریح کرد: این درمانگاه قادر به ارائه خدمات به همه گروه‌های سنی مختلف بوده و جواب‌گوی نیازمندی‌های مردم شمال کشور است. دکترربیعی از مراکز توان‌بخشی و نگهداری کودکان معلول خواست: بیماران خود را به این مرکز ارجاع دهند تا در مراحل بعدی بتوانند از خدمات همکاران درمانی با مراجعه به مراکز آن‌ها و بیماریابی بهره‌مند شوند. وی یادآور شد: برای افتتاح و تجهیز این مرکز هزینه‌ای بالغ بر سه میلیارد ریال و جهت بهسازی و بازسازی این درمانگاه نیز یک میلیارد ریال هزینه شده است. دکتر ربیعی اضافه کرد: این درمانگاه دارای تجهیزاتی همچون دو دستگاه یونیت، مواد اولیه، امکانات مانیتوری، دستگاه الکتروشک، ماشین بیهوشی و دیگر تجهیزات مورد نیاز است.و تعداد پذیرش بیمار در این درمانگاه بر حسب نوع درمان ارائه می‌شود، گفت: برای ویزیت اولیه روزانه به 30 تا 35 بیمار و جهت انجام کار عملی به هشت تا 10 بیمار ارائه خدمات خواهد شد. ، دکتر ربیعی اظهار داشت ،باید کارهای زیادی در دانشگاه علوم پزشکی بابل انجام دهیم وباید عملکرد خودمان را در حوزه درمانی وبهداشتی افزایش دهیم چرا که شان و شایستگی مردم عزیز مان بیشتر ازاین خواهد بود.