انتصاب رئیس کلینیک تخصصی و فوق تخصصی تازه تاسیس امید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ،طی حکمی از سوی آقای دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل ، آقای دکتر منصور بابایی بعنوان رئیس کلینیک تخصصی و فوق تخصصی تازه تاسیس امید منصوب گردید..

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ،طی حکمی از سوی آقای دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل ، آقای دکتر منصور بابایی بعنوان رئیس کلینیک تخصصی و فوق تخصصی تازه تاسیس امید منصوب گردید دراین ابلاغ آمده است؛ جناب آقای دکتر منصور بابایی عضو محترم هیات علمی دانشگاه با احترام ،نظر به تعهد و تخصص ، جنابعالی را به عنوان رئیس کلینیک تخصصی و فوق تخصصی تازه تاسیس امید منصوب می نمایم تا با هماهنگی و همدلی سایر همکاران ،نسبت به افتتاح و برنامه ریزی منسجم و منظم آن بگونه ای شایسته اقدام فرمایید .