اطلاعیه /همایش بزرگ پیاده روی خانوادگی دانشگاه علوم پزشکی بابل ویژه دانشجویان ،کارکنان و اعضای هیئت علمی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ، به مناسبت روز زمین پاک همایش بزرگ پیاده روی خانوادگی دانشگاه علوم پزشکی بابل ویژه دانشجویان ،کارکنان و اعضای هیئت علمی همراه با اهدای جوایز نفیس مورخ 8/12/93 ساعت 7صبح برگزار می شود گفتنی است محل تجمع معاونت بهداشتی بابل می باشد قابل ذکر است جهت دریافت قبض قرعه کشی همه روزه از تاریخ 2/12/93 لغایت 6/12/93 به اداره تربیت بدنی دانشگاه ،مراکز درمانی شهید بهشتی ،آیت روحانی ،شهید یحیی نژاد ،امیرکلا ،معاونت بهداشتی (مرکز بهداشت ) مراجعه نمایید .