شهيد مطهري با الهام از اقبال لاهوري سعي در احياي تفکر ديني داشت.

شهيد مطهري با الهام از اقبال لاهوري سعي در احياي تفکر ديني داشت. به نقل از روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي بابل، نماينده مقام معظم رهبري دانشگاه علوم پزشکي بابل در جشنواره شهيد مطهري و بزرگداشت روز استاد اين دانشگاه گفت: شهيد مطهري با الهام از اقبال لاهوري سعي در احياي تفکر ديني داشت. وي ادامه داد: دين اسلام بالاترين ارزش را براي علم، خرد، معلم و عقلانيت بشر قائل شدکه در هيچ ديني مثل اسلام در تکريم علم و معلم نداريم. حضرت علي(ع) فرموده اند: هر ظرفي با مظروف آن ضيغ شده مگر علم که با مظروف خود وسعت مي يابد. وي گفت: شهيد مطهري يک متفکر ديني، يک مصلح ديني و اجتماعي است که مي توان مانند آن را در سيد جمال الدين اسدآبادي، اقبال لاهوري و حضرت امام (ره) ديدکه تئوري پردازي نمي کردند بلکه بيشتر نقاط ضعف را درجامعه شناسايي مي کردند. وي در جشنواره شهيد مطهري اذعان داشت: مصلح اجتماعي بمانند طبيبي است که زخم را شناخته و بر روي آن مرهم مي گذارد ،وي تصريح کرد شهيد مطهري سعي داشت دين را در بطن جامعه بياورد ،احيا و بازسازي فکر ديني، يکي از دغدغه هاي مهم وي بود. نماينده مقام معظم رهبري دانشگاه علوم پزشکي بابل افزود: شهيد مطهري متاثر از اقبال لاهوري است و مي خواست دين را با زمان و مقتيضات زمان، نوآوري ها و پيشرفت هاي زمانه سازگار کند. وي نسبت به سوالات ديني و شبهات ديني و پاسخ دادن آن در غناي فرهنگي ديني سعي وافر داشت. وي گفت: شهيد مطهري در مقابل اين سوال که بعضي ها مي پرسند که آيا دين فکر ما را احياء مي کند و يا اينکه فکر ما دين را احياء مي کند؟ جواب مي دهد که هر دو، زيرا دين بمانند لباسي است که ما را حفظ مي کند و انسان در قبال لباس نيز از آن محافظت مي کند ، لذا ما بايستي در محافظت از دين در مقابل خرافات آن را حفظ کرده و خرافات را از دامن دين بزدائيم. و دين را زنده کنيم. وي در خاتمه گفت: شهيد مطهري دغدغه امور مسلمين در مسايل اجتماعي داشت. در دين ما از پيامبر اسلام نقل است که کسي که صبح کند و به امور مسلمين رسيدگي نکند مسلمان نيست و بنابر اين بايستي ابتدا به خود سازي ديني مشغول شده و تربيت ديني را از درون خانواده به فرزندان خود بياموزيم.