پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت روز پرستار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ،پیام تبریک دکتر سید مظفر ربیعی به مناسبت روز پرستار : میلاد اسوه صبر و استقامت و پیام آور حماسه حسینی حضرت زینب کبری (س)و روز پرستار را به همکاران گرامی ،عزیزان پرستار و زحمت کشان عرصه سلامت تبریک و تهنیت عرض می نمایم. امیدوارم با همت و تلاش و پایمردی همه عزیزان در راه احیاء سلامت جامعه گام برداریم، و سفیران خوبی برای عا فیت مردم عزیز ایران اسلامی باشیم. روز پرستار روز جلوه فداکاری عزیزانی است، که زندگی و همه عمرشان رامایه می گذارند، تا بتوانند سلامت را برای جامعه و مردم جامعه ما استیفاء کنند، امیدوارم قدر شناس این همت و تلاش و زحمات شبانه روزی عزیزانمان باشیم. برای همه پرستاران کوشا و ساعی دانشگاه علوم پزشکی بابل و همکاران عزیزمان در سراسر کشور آرزوی توفیق سلامت و بهروزی مینمایم.