بازرسان وارزیاب وزارت بهداشت در مراکز آموزشی درمانی دانشگاه علوم پزشکی بابل حضور یافتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ،در راستای طرح تحول نظام سلامت بازرسان وزارت بهداشت از بیمارستانهای مختلف دانشگاه علوم پزشکی بابل بازدید به عمل آوردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ،در راستای طرح تحول نظام سلامت بازرسان وزارت بهداشت از بیمارستانهای مختلف دانشگاه علوم پزشکی بابل بازدید به عمل آوردند . در ابتدای بازدید دکتر نقشینه معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ضمن خیر مقدم به بازرسان طرح تحول سلامت اظهار داشت، امید واریم پس از بازرسی های به عمل آمده وپایش طرح تحول سلامت در بیمارستانها کمبود ها ونواقص را به ما اعلام نمایند، و قطعا اگر مشکلاتی وجود دارد، ما تمام تلاش خود را برای رفع این نواقص به کار می گیریم. همچنین پس از نشست بازرسان با مسولین دانشگاه علوم پزشکی بابل بازدید های خود را در بخشهای ترخیص،حسابداری ،دفتر پرستاری،اتاق عمل ،زایشگاه ،اورژانس وبخشهای بستری بیماران انجام داده واز نزدیک در جریان اجرای صحیح این طرح در بیمارستانها قرار گرفتند.