برگزاری مراسم جشن پرستار به مناسبت سالروز ولادت حضرت زینب کبری(س)

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، به مناسبت ولادت حضرت زینب کبری(س) وجشن روز پرستار با حضور دکترربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل، معاونین دانشگاه ، اساتید واعضاء هیئت علمی ،جمعی ازمسئولین دانشگاه ومراکز درمانی وبیش از500 نفرازپرستاران ، دانشجویان مورخ 5/12/93 درسالن شهید شجاعیان دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزارشد. درابتدای این مراسم امام قلی زاده مدیردفترپرستاری دانشگاه ضمن خیرمقدم گزارش عملکردسالانه دفترپرستاری دانشگاه را ارائه نمودند. درادامه دکتر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل ، ضمن تبریک میلاد حضرت زینب (س) وروز پرستار به همه پرستاران وزحمت کشان درحوزه سلامت اظهارداشت : فضای پرستاری فضای مهربانی ، عطوفت، رنج، درد وزحمت خواهد بود.و کاروتلاش شما پرستاران رضایتمندی مردم وبیماران را به دنبال دارد، وشما قشر زحمتکشان با ارائه خدمات قابل قبول حقی برگردن همه ما دارید وباید اززحمات این کادر بزرگ پرستاری تجلیل وقدردانی بعمل آوریم. ایشان اظهارامیدواری نمودند: چشم انداز آینده کشور بخصوص دولت تدبیروامید ووزارت بهداشت درحوزه سلامت برای رفاه مردم ، رفاه پرسنل بویژه رفاه پرستاران خواهد بود که شما کادرپرستاری درحوزه سلامت نقش بسزایی دارید. دکتر ربیعی در پایان خود را به عنوان عضوافتخاری نظام پرستاری اعلام کردندواز زحمات وتلاش همه پرستاران تقدیر وتشکر نمودند. قابل ذکراست دکترامیرمسعود احمدی عضو هیئت علمی دانشگاه درمورد اهمیت شغل پرستاری سخنانی را عنوان داشتند سپس عظیمی رئیس نظام پرستاری شهرستان بابل گزارش عملکردی از نظام پرستاری و خاطراتی از شهیدان پرستار دردوران دفاع مقدس بیان داشتند. اهداء جوایز به پرستاران و بازنشستگان پرستار، اجرای موسیقی سنتی، پخش کلیپ، وضیافت شام رئیس دانشگاه علوم پزشکی،معاونین ،مشاورین به همراه پرستاران نمونه شهری وکشوری وخانواده محترمشان ازدیگربرنامه های روز پرستار بوده است.