افتتاح خانه بهداشت احمد چاله پي بالا در هفته سلامت 89

افتتاح خانه بهداشت احمد چاله پي بالا در هفته سلامت89 به نقل از روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي بابل، معاونت بهداشتي در روز چهارشنبه مورخ 25 فروردين 1389 خانه بهداشت احمد چاله پي بالا را افتتاح کرد. به نقل از روابط عمومي معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي بابل، اين خانه بهداشت که از ساختمان هاي پيش ساخته مي باشد با همکاري و مشارکت بسيج سازندگي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي و معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي بابل در زميني اهدايي توسط فرزندان مرحوم بانو گدا تقي زاده و بشير غفاري در 228 متر مربع با زير بناي 65 مترمربع و با مبلغ 275 ميليون ريال در روستاي احمد چاله پي بالا ساخته شد. گفتني است: در اين افتتاح جمعي از مسئولان دانشگاهي، شوراي روستاي احمد چاله پي بالا، باني زمين اهدايي و اهالي محل حضور داشتند.