کميته اطلاع رساني سرطان دهان ،سروگردن دانشگاه علوم پزشکي بابل ومردم.....

به گزارش روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي بابل، 29-23 فروردين که شروع آن مصادف با روزبين المللي دندانپزشکي است، هفته اطلاع رساني سرطان دهان ، سروگردن نامگذاري شده است لذا در همين راستا کميته اطلاع رساني ،دانشگاه علوم پزشکي بابل اقداماتي نظير آموزش چهره به چهره با نصب چادرهاي هلال احمر در ميادين ،انجام معاينات رايگان در مراکز بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي وچاپ وتوزيع پمفلت در کلينيکها ،مطبها وبيمارستانها ،همکاري با صدا وسيماي استان با حضور کارشناسان مربوطه انجام داده است. در پايان به عناوين اين پمفلت اشاره ميگردد. کليدغلبه برسرطان دهان کشف زود هنگام بيماري اولين قدم پيشگيري سرطان دهان ترک سيگار سرطان دهان چيست علل سرطان دهان علائم سرطان دهان قابل به ذکراست معاينه رايگان دهان،سرو گردن 28و29 فروردين ازساعت14-8 درمراکزبهداشتي درماني شهيدبزاز-رضيکلا-علي بن موسي الرضا(ع) وسياهکلامحله انجام مي شود.