انعکاس خبربرگزاري جشنواره شهيد مطهري درخبرگزاري فارس

معاون آموزشي دانشگاه علوم پزشكي بابل: جشنواره شهيد مطهري ساختارمند كردن فرآيند آموزش در كشور است خبرگزاري فارس: معاون آموزشي دانشگاه علوم پزشكي بابل گفت: جشنواره شهيد مطهري به منظور ساختارمند كردن فرآيند آموزشي در كشور برگزار مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري فارس از بابل، مصطفي جوانيان ظهر امروز در دومين جشنواره آموزشي شهيد مطهري دانشگاه علوم پزشكي و خدمات درماني بابل اظهار داشت: تعليم و تربيت و توانايي آموختن علم به ديگران از موهبت‌هاي الهي است كه در دل پيامبران گذاشته شده و جايگاه بلند معلم و استاد را در جامعه و دنيا نشان مي‌دهد. وي افزود: وقتي كسي اين خرقه مقدس را به تن مي‌كند، بايد مثل گذشتگان كه از اين منزلت پاسداري كرده‌اند، حفاظت كنند، كاري كه شهيد مطهري به عنوان استاد توانست در حوزه علم و دين به خوبي علم و عمل را يكسان كند و با شهادت خود آن را به حد اعلي برساند. جواديان تصريح كرد: هدف جشنواره شهيد مطهري كه حدود سه سال قبل در كشور آغاز شده، ساختارمند كردن فرآيند آموزشي و ارج نهادن به جايگاه آموزش است. وي بيان داشت: آموزش صرفا دانستن يك سري محفوظات و علم نيست، بلكه استاد بايد توانايي انتقال اين علوم و مفاهيم را به دانشجو و دستياران خود داشته باشد تا آنها از اين علوم و معارف به نحو احسن استفاده كنند. معاون آموزشي دانشگاه علوم پزشكي بابل خاطرنشان كرد: جشنواره شهيد مطهري براي اساتيد فرصتي است كه فرآيند و تجربيات خود را معرفي و در دسترس ديگران گذاشته و به ديگران منتقل كنند كه امسال اين جشنواره به دليل استقبال زياد اساتيد پررنگ‌تر از سال‌هاي گذشته برگزار شده است. وي افزود: حدود 63 فرآيند به دبيرخانه ارسال شد كه شش فرآيند به عنوان فرآيند نمونه، 9 استاد به عنوان استاد نمونه، يك بازنشسته به عنوان استاد نمونه و 10 گروه برتر آموزشي و دانشكده برتر انتخاب شدند.