برگزاري جشن هفته خوابگاه ها

برگزاري جشن هفته خوابگاه ها در دانشگاه علوم پزشکي بابل جشن هفته خوابگاه ها در دانشگاه علوم پزشکي بابل از تاريخ 25 الي 31 ارديبهشت ماه 1388 در خوابگاههاي اين دانشگاه برگزار شد. به نقل از روابط عمومي معاونت دانشجويي- فرهنگي دانشگاه علوم پزشکي بابل، بر اساس نامه ارسالي از وزارتخانه 25 لغايت 31 ارديبهشت ماه تحت عنوان هفته خوابگاهها دردانشگاههاي علوم پزشکي سراسرکشور ناميده شد . دراين راستا کميته اي از واحدهاي فرهنگي ، تربيت بدني ، مشاوره ، اموردانشجويي، تغذيه وسلف سرويس براي برگزاري هفته خوابگاهها جهت برنامه ريزي مراسم تشکيل شد. که اهم برنامه ها و اقدامات انجام شده بشرح ذيل مي آيد: روز اول: خوابگاه و امور فرهنگي جمعه 25/2/88 برگزاري دعاي ندبه و مداحي درخوابگاههاي دختران وپسران وصرف صبحانه، خريد30 جلد کتاب جهت کتابخانه سوئيت فرهنگي خوابگاه دختران، تهيه و توزيع ويژه نامه فرهنگي تحت عنوان هم خوابگاهي در خوابگاههاي دختران وپسران، برگزاري مسابقه فرهنگي و اهداي جايزه به يک نفر در هر شب ، پيام هاي بهداشتي توسط واحد مشاوره در 7 شماره، مسابقه اي تحت عنوان « جالب ترين خاطرات من و خوابگاه » در دو خوابگاه که از بين 50 مقاله رسيده 2 مقاله، بعنوان برندگان مسابقه انتخاب شد، پخش فيلم به مدت 7 شب بصورت مجزا در خوابگاهاي پسران و دختران از اهم فعاليتهاي فرهنگي اين ايام بوده است. روز دوم : خوابگاه و دانشجو شنبه 26/2/88 توزيع جيره خشک ( برنج – روغن – قندو شکر)در خوابگاه هاي دختران و پسران ، برگزاري مسابقه آشپزي غذاي محلي درخوابگاه دختران روز سوم: خوابگاه و مديريت بهتر يکشنبه 27/2/88 ترميم تابلوي ورودي سردرب خوابگاه پسران، هماهنگي با مدير فني دانشگاه جهت بهسازي فضاي سبز خوابگاه، ارائه شام رايگان، جلسه مشاوره با حضور کارشناس مشاوره در خوابگاه پسران، توزيع کارتهايي با متن تبريک فرا رسيدن هفته خوابگاهها در بين دانشجويان ساکن خوابگاه از اهم فعاليت هاي اين روز بود. روز چهارم: خوابگاه ومشاوره دو شنبه 28/2/88 جلسه مشاوره با حضور روانشناس مجرب در خوابگاه دختران با موضوعيت ازدواج، پخش کارتهاي رنگي به همراه پيامهاي روانشناختي توسط واحد مشاوره تهيه ونصب آن در خوابگاهها، برگزاري جشن در خوابگاه پسران با حضور رياست دانشکده ها و معاونين آموزشي. روز پنجم : خوابگاه و ورزش سه شنبه 29/2/88 راه اندازي و تجهيز سالن جديد بدنسازي خوابگاه پسران، دختران، برگزاري مسابقه جذاب طناب کشي وتنيس روي ميز درخوابگاه دختران و شطرنج و تنيس روي ميز در خوابگاه پسران، برگزاري جشن همراه با جلسه پرسش و پاسخ در خوابگاه دختران با حضور رياست دانشکده ها و معاونين آموزشي. روز ششم : خوابگاه و شهر چهار شنبه 30/2/88 بازديد اعضاي شوراي شهر از محوطه خوابگاه برادران و فضاي اطراف خوابگاه، اردوي تفريحي ويژه خوابگاه دختران براي دريا ، سينما و پارک و ارائه شام برگزار شد. روز هفتم : خوابگاه و بهداشت فردي وجمعي پنج شنبه 31/2/88 نظافت عمومي خوابگاه ها، پخش پوستر هايي درارتباط با بهداشت فردي و جمعي و احاديث بهداشتي در رابطه با نماز درنمازخانه خوابگاهها، دعوت از کارشناسان دامپزشکي و بهداشت محيط جهت بازديد از سرد خانه ، سلف سرويس و خوابگاهها، تعيين رابطين بهداشت درخوابگاه ها، انتخاب اتا قها و سوئيت هاي نمونه در خوابگاههاي دختران و پسران، اردوي تفريحي ويژه خوابگاه پسران که بصورت تفريح در دريا ، پارک ، سينما و شام و برگزاري مراسم دعاي کميل در آستانه مبارک امام زاده ابراهيم، توزيع فرم نظر سنجي نهايي درارتباط باميزان رضايت دانشجويان از برنامه هاي هفته خوابگاه ها و تهيه چک ليست در زمينه بهداشت از اهم فعاليت هاي اين روز بوده است.