برگزاری سومین کارگاه آموزش ضمن خدمت کارشناسان آموزشی دردانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، سومین کارگاه آموزشی ضمن خدمت کارشناسان دانشگاه ،دانشکده ها ومراکز آموزشی درمانی با موضوع روشهای ارزشیابی در آموزش علوم پزشکی مورخ 17و 18 اسفند ماه سال جاری در سالن توانمند سازی پژوهشی دانشگاه برگزار گردید. گفتنی است : هدف از برگزاری این کارگاه ارتقای توانمندیهای کارشناسان آموزشی در خصوص روش های برگزاری آزمون ها بوده است .در این کارگاه دکتر یدالله زاهد پاشا ،دکتر علی شبستانی منفرد ،دکتر ایمان جهانیان ،دکتر سیمین موعودی ،خانم مریم قائمی ،خانم منیره پروانه در خصوص روشهای ارزشیابی در آموزش علوم پزشکی سخنرانی نمودند .