برگزاری همایش خیریه به نفع بیماران دیالیزی

بمناسبت روز جهانی کلیه همایش خیریه ای به نفع بیماران دیالیزی باهمکاری ستاد خیرین بخش لاله آبادو دانشگاه علوم پزشکی بابل باحضور دکتر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی ، جمعی از مسئولین، پزشکان،اعضای هئیت علمی دانشگاه و مراکز درمانی مورخ 93/12/21 در روستای کمانگر مسجد حضرت ولی عصر (عج)بخش لاله آباد بابل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ، بمناسبت روز جهانی کلیه همایش خیریه ای به نفع بیماران دیالیزی باهمکاری ستاد خیرین بخش لاله آبادو دانشگاه علوم پزشکی بابل باحضور دکتر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی ، جمعی از مسئولین، پزشکان،اعضای هئیت علمی دانشگاه و مراکز درمانی مورخ 93/12/21 در روستای کمانگر مسجد حضرت ولی عصر (عج)لاله آباد بابل برگزار شد. گفتنی است :هدف از برگزاری این همایش آموزش برای پیشگیری از بیماری کلیوی و انجام آزمایشات غربالگری رایگان به نفع بیماران دیالیزی بوده است .