تقدیر وتشکر وزیر بهداشت از رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ، دکتر سید حسن هاشمی وزیر بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی در طی پیامی ازتلاشهای دکترسید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل وهمکاران آن دانشگاه تقدیر وتشکر نمود. متن پیام بدین شرح می باشد. در سایه الطاف وعنایات خداوند سبحان ،طی سالی که گذشت، مجموعه بزرگ بهداشت ، درمان وآموزش پزشکی کشور علی رغم فراز ونشیب های فراوان ، توانست ،همگام با دیگر خدمتگزاران دولت تدبیر وامید، گام هایی استوار برای سامان دهی و ارتقاء سلامت ملت شریف و عزیز ایران بردارد. ضمن عرض صمیمانه ترین تبریک ها به مناسبت فرا رسیدن بهار طبیعت و سال نو،لازم می دانم از تلاش های ارزنده جنابعالی و سایر همکاران تان در آن دانشگاه تقدیر وتشکر نمایم. از درگاه خداوند منان ،سالی همراه با سعادت ،سلامت وسربلندی برای شما وخانواده محترم تان آرزومندم.