بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل از معلولین ذهنی مرکز نوشیروانی

ساعت 10 صبح اول فرودین 94 جناب آقای دکتر ربیعی ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی بابل باتفاق 15 نفر از معاونین و روسای بیمارستانها و اعضاءهیئت علمی آن دانشگاه از معلولین ذهنی مرکز نوشیروانی بازدید نموده و طی نشستی با مدیر عامل این مرکز اظهار داشتند ما دقیقاً متوجه هستیم شما و همکارانتان چه مسئولیت سنگینی در قبال این عزیزان بعهده گرفتند خدواند نظر ویژه به شما داشته و ما وظیفه خود دانسته امروز اولین روز عید خدمت معلولین که از عزیزترین انسانها هستند برسیم. دکتر ربیعی خطاب به رییس دانشکده دندانپزشکی و رییس مرکز آموزشی درمانی آیت الله روحانی اظهار داشت: دانشگاه باید همه نوع مساعدت را نسبت به این عزیزان داشته باشد.حتی اگر لازم باشد یک تیم پزشکی برای امورات درمانی این بچه ها را تحت نظر داشته باشند و بنده این آمادگی را دارم که حمایت کنم یعنی برای هر یک از 435 معلول این مرکز پرونده پزشکی از نظر دهان و دندان، عفونی، اعصاب روان جداگانه داشته باشیم و اظهار داشتند ما خودمان متعهد می دانیم در خدمت شما باشیم و این را منت به فرشتگان زمینی این مرکز نمی دانیم این یک وظیفه است و موضوع هم دلی را در اجرای حمایت از این عزیزان در حد تمام و کمال داریم و در خدمت مرکز شما هستیم. خداکند خادم خوبی برای همه بیماران خصوصاً بچه های این مرکز باشیم. در ادامه آقای پورقلی مدیرعامل مؤسسه نوشیروانی اظهار داشت: بعد از تصدی مسئولیت آقای دکتر ربیعی بعنوان ریاست دانشگاه علوم پزشکی بابل، استرس و مشکلات درمانی معلولین ما در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه برطرف شده.