عیادت گروه تبلیغی حامیان ولایت از بیماران بیمارستان آیت الله روحانی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ، به مناسبت ۱۲ فروردین سالروز جهموری اسلامی ایران، چهل نفراز روحانیون حامی ولایت به همراه رئیس سازمان تبلیغات شهرستان بابل از بیماران بخش های مختلف بیمارستان آیت الله روحانی بابل عیادت نمودند. حجت السلام علی تبار رئیس سازمان تبلیغات شهرستان بابل و چهل نفر از روحانیون حامی ولایت در دیدار با مسئولین دانشگاه علوم پزشکی بابل و مسئولین بیمارستان آیت الله روحانی رضایت خود رااز نحوه خدمات درمانی در مرکز آموزشی درمانی آیت الله روحانی اعلام داشتند. و از همه زحمتکشان عرصه درمانی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تشکر وقدردانی به عمل آوردند. گفتنی است در این دیدار گل وشیرنی در بین بیماران پخش شد.