خدمات رسانی مطلوب به بیماران درایام نوروز

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر هاشمی مسئول ستاد نوروزی دانشگاه علوم پزشکی بابل ازخدمات رسانی مطلوب به بیماران مراجعه کننده به مراکز درمانی دولتی وخصوصی درایام نوروز خبردادوگفت: با توجه به اینکه یکی دغدغه های اصلی درایام نوروز در دسترس بودن پزشکان متخصص دربیمارستان ها می باشد. خوشبختانه امسال درتمامی ایام تعطیلات به صورت شبانه روزی پزشکان متخصص ورزیدنت های محترم رشته های مختلف دربیمارستانها حاضر ومشغول به خدمات رسانی به بیماران بوده وتمام مراحل درمانی به صورت کامل برای بیماران انجام شده است . مسئول ستاد کشیک نوروزی با اشاره به ارائه گزارش عملکرد حوزه های مختلف دانشگاه علوم پزشکی بابل طی 18 روز ایام تعطیلات نوروز عملکرد فعالیت های این ستاد را اینطور بیان کرد. کل بیماران ویزیت شده دربیمارستان ها بیش از 20 هزارنفر ومسافرین نوروزی ویزیت شده بیش از6 هزار نفربوده که از بین 3 هزار بیمار بستری شده که 110 نفر آنها جزء مسافرین نوروزی بودند. وی همچنین تعداد ماموریت اورژانس 115 را 729 مورد دانست. دکترهاشمی درادامه عنوان داشت: در اولین روز سال 1394 به اتفاق آقای دکتر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی ومعاونین دانشگاه عیادتی ازبیماران درمراکز درمانی ومرکز خیریه معلولین نوشیروانی بابل داشته اند. واززحمات پرسنل مراکزآموزشی و درمانی جهت خدمات رسانی خوب ومناسب تقدیر وتشکر بعمل آوردند.