نماینده ولی‌فقیه استان سیستان و بلوچستان گفت: شهداء ناظران اعمال ملت بوده و مسئولان را رصد می‌کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، آیت‌الله عباس‌علی سلیمانی در مراسم استقبال از خانواده شهید علی‌بخش غلامی دشتکی در مسجد امام علی (ع) دانشگاه علوم پزشکی بابل، اظهار کرد: شهداء، گمنام نیستند این درک ناقص ماست که آنها را گمنام می‌نامیم. وی با تقدیر از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی بابل به خاطر استقبال گرم و میهمان‌نوازی چند ساله از این شهید بزرگوار و برپایی مراسم استقبال باشکوه از خانواده این شهید، افزود: اینکه بعد از گذشت 32 سال خانواده این شهید این‌گونه از سوی مردم ولایت‌مدار بابل مورد تکریم واقع می‌شوند نشان از جایگاه بلند شهید و شهادت دارد. نماینده ولی‌فقیه استان سیستان و بلوچستان گفت: مطمئن هستیم این ملت به‌خصوص مردم ولایت‌مدار بابل از زن و مرد، پیر و جوان در مراسم تشییع پیکر این شهید والا مقام بیش از این استقبال کرده و هرگز نگذاشتند طمع غربت را احساس کند. وی ادامه داد: این مسیر سلوک و نزول به نوع ارتباط بین جسم و روح بر می‌گردد، اگر جسم بر روح غلبه کند به درجه اسفل‌السافلین و اگر روح بر جسم غلبه نماید به اعلی‌اعلیین خواهد رسید. نماینده خبرگان رهبری،با اشاره به اینکه شهید غلامی فرزند منطقه‌ای است که در زمان جنگ تحمیلی که یک دهستان بود 500 شهید تحویل انقلاب داد، تصریح کرد: این شهید از دیار گوار، شهر بزرگ‌مردان تاریخ است و او افتخاری دیگر برای این دیار با نام خود رقم زد. وی با اشاره به علت نام‌گذاری واژه شهید برای این افراد، خاطرنشان کرد: اینها شهید نامیده شدند زیرا شاهد و ناظرند، گرچه در این مزار دفن شدند اما بر اعمال مسئولان و مردم دیار خود و حتی رفتار مسئولان ارشد کشور نیز نظارت دارند زیرا جسم در اختیار روح آنها قرار داشت و تسلیم محض بود. نماینده ولی‌فقیه استان سیستان و بلوچستان گفت: امروز پدر شهید با افتخار می‌گوید من نیز همانند پدران و مادران شهیدی که وقتی هدیه به دین می‌دانند می‌گفتند هرگز هدیه‌ای که در راه خدا دادیم پس نمی‌گیریم پس نگرفته و آن را تقدیم رهبر، دانشجویان و مردم ولایت‌مدار بابل خواهد کرد، گرچه دلش همیشه در اینجاست اما این هدیه ارزنده را برای دانشجویانی به یادگار می‌گذارد تا چراغ راه هدایت و رفع مشکلات آنها باشد.