معاون اول رییس جمهور در همایش ملی سلامت عنوان کرد:

معاون اول رییس جمهور در همایش ملی سلامت یکی از اصلی ترین مولفه های توسعه پایدار را تامین سلامت مردم جامعه بیان کرد. به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی(وب دا)؛ مهندس اسحاق جهانگیری در همایش ملی سلامت که صبح امروز در سالن همایش های رازی با حضور وزرای بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، آموزش و پرورش و تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد، هفته سلامت را فرصتی مناسب برای ارائه فعالیت ها و بیان مشکلات حوزه سلامت با مردم بیان کرد و گفت: لازم است در این حوزه دستگاه های مرتبط همکاری های لازم را داشته باشند چرا که هر چه به سمت توسعه پیش می رویم با مسائل جدیدی در حوزه های محیط زیست و سلامت مواجه می شویم و نیازمند عزم جدی و برنامه ریزی های دقیق برای رفع مشکلات در این حوزه ها هستیم. معاون اول رییس جمهور، سلامت را یکی از نیازهای اساسی آحاد مردم یک جامعه عنوان کرد و گفت: در جامعه ما به دلیل تاکیدات دینی و اسلامی و همچنین ضرورت ملی باید به این مقوله توجه ویژه شود. مهندس جهانگیری با بیان این که، زیر بنای هر فعالیت اقتصادی و اجتماعی کشورها، جامعه ای سالم است، گفت: یکی از اصلی ترین مولفه های حکمرانی دولت ها، تامین سلامت شهروندان و توجه آن دولت ها به این موضوع است، چرا که اصلی ترین مولفه توسعه پایدار، سلامت است. توجه طرح تحول سلامت به تمام مولفه های سلامت معاون اول رییس جمهور در ادامه، ضمن اشاره به اجرای طرح تحول سلامت، افزود: خوشبختانه دولت یازدهم در همان ابتدا، سلامت را مهمترین اولویت خود قرار داد و جهت گیری های شخص رییس جمهور و وزیر بهداشت باعث شد تا به یک طرح جامع با برنامه ریزی دقیق به نام طرح تحول سلامت دست یابیم. به گفته وی، طرح تحول سلامت به تمام مولفه های سلامت توجه کرده است، و لازم است به منظور اجرای هر چه بهتر این طرح تمام دستگا هها همکاری های لازم را با وزارت بهداشت داشته باشند. مهندس جهانگیری با اشاره به گذشت یکسال از اجرای طرح تحول سلامت و افزایش میزان رضایتمندی مردم از ارائه خدمات بهداشتی و درمانی، افزود: طبق ارزیابی هایی که از سوی وزارت بهداشت و سایر دستگاه ها نسبت به این طرح صورت گرفت، مشخص شد که حدود90 درصد از اهداف این طرح اجرایی شده است. وی یکی از مهم ترین اهداف طرح تحول سلامت را کاهش هزینه های درمانی در بیمارستان های دولتی بیان کرد و گفت: پرداخت هزینه های درمانی در شهرها به زیر 6 درصد و در روستا به 3 درصد کاهش یافته است. مهندس جهانگیری با بیان این که با شروع طرح تحول سلامت بحران دارو برطرف شد، افزود: این طرح موجب شد تا بیماران برای تهیه تجهیزات پزشکی و لوازم بیمارستانی به خارج از بیمارستان ارجاع داده نشوند و توسط خود بیمارستان برای فرد بستری شده تامین شود. تکمیل و راه اندازی شبکه های بهداشتی درمانی از دستاوردهای طرح تحول سلامت به گفته وی، طرح تحول سلامت موجب شد تا 8 میلیون نفر در مدت زمان کوتاهی تحت پوشش بیمه قرار گیرند. معاون اول رییس جمهور همچنین، بر استمرار اجرای طرح تحول سلامت تاکید کرد و گفت: از آنجا که سلامت یکی از اولویت های مهم این دولت است، طرح تحول سلامت به صورت جدی دنبال خواهد شد تا رضایت مردم دائمی و پایدار باشد. وی تکمیل و راه اندازی شبکه های بهداشتی و درمانی را از دستاوردهای دیگر طرح تحول سلامت عنوان کرد. مهندس جهانگیری در ادامه، یکی از عوامل مهم در پایدار بودن طرح تحول سلامت را تامین مالی این طرح بیان کرد و گفت: هزینه های بخش درمان و بیمه برای بودجه کشور هزینه بر بوده که دولت توانست از بخش هدفمندی یارانه ها این هزینه را تامین کند. وی بر کنترل و صرفه جویی در هزینه ها تاکید کرد و افزود: در طی یکسال گذشته در بخش خصوصی انگیزه خوبی جهت فعالیت در بخش بهداشت و درمان ایجاد شد که لازم است آنان نیز حمایت شود. مهندس جهانگیری در پایان بر ایجاد توازن در ارائه خدمات بهداشتی درمانی در سطح کشور تاکید کرد و گفت: لازم است عدالت در کادر درمانی ایجاد شود تا از توازن طرح تحول سلامت همه آحاد جامعه استفاده کنند.