پیام تبریک دکترربیعی ریاست دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت روز جهانی ماما

دکترربیعی ریاست دانشگاه علوم پزشکی بابل، طی پیامی فرا رسیدن پانزدهم اردیبهشت روز جهانی ماما ،را به تمامی تلاشگران این گروه تبریک و تهنیت گفت: متن پیام بدین شرح می باشد; پنجم می مصادف با 15 اردیبهشت ماه، روز جهانی ماما بر همه زحمتکشان وهنرمندان عرصه ولادت مبارکباد. یاد آوری جایگاه والای گروه مامائی در نظام سلامت وتجلیل از زحمات مجدّانه این قشر ارزنده و پرتلاش ، تنها فرصت مغتنم برای قدرشناسی ازاین عزیزان همیشه بیدار است. جامعه مامائی بعنوان یکی از اعضاء خانواده بزرگ و خدوم پزشکی با استفاده از دانش، مهارت ، آگاهی و اخلاص، موجبات طیبّه و سلامت جامعه ایرانی فراهم می آورند. این روز خجسته را به حافظان سلامت مادر و کودک تبریک و تهنیت میگویم.