برگزاری مراسم گرامیداشت روز جهانی ماما دردانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ، مراسم گرامیداشت روز جهانی ماما وتجلیل از ماماهای برتر با حضور دکتر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل ،اعضاء هیئت رئیسه دانشگاه ،جمعی از مدیران و مسئولان دانشگاه و مراکز درمانی در سالن شهید شجاعیان دانشگاه برگزار شد . در این مراسم دکتر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل ،ضمن خیر مقدم و تبریک و تهنیت به همه همکاران ماما و زحمتکشان عرصه درمان گفت: جایگاه ماما در نظام سلامت ازجایگاه والایی برخورداربوده و مدتی است که نادیده گرفته شده ،و امیدواریم تغییراتی که در سطوح نظام سلامت بوجودآمده، جایگاه مامایی به واسطه عرصه تعامل و همفکری بین دولت و وزارت بهداشت به طور ویژه دیده شود . دکتر ربیعی در ادامه صحبتهایشان کم بودن صبر را علت افزایش آمار سزارین دانست وگفت :صبوری که یکی از ویژگی مهّم ماماهاست امیدواریم که این صبر دوباره برگردد تا قابلیت کار ماما بیش ازبیش مشخص شود . سپس دکتر نقشینه معاون درمان دانشگاه ضمن تبریک و تهنیت روز ماما سخنانی از اهمیت کار مامایی و گزارش عملکردی از برنامه مامایی در طرح تحول سلامت ارائه نمودند . گفتنی است: پخش کلیپ ، اجرای موسیقی، اهداء جوایز به ماما ،دانشجویان برتر وپذیرایی ازدیگر برنامه های این مراسم بوده است.