افتتاح همراه سرا بیماران توسط خیرین نیکوکار

همراه سرا بیماران بیمارستان شهید رجایی بابلسربا حضور دکتر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل ، اعضای شورای اسلامی شهرستان بابلسر وجمعی از مسئولین شهری و خیرین افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، همراه سرابیماران بیمارستان شهید رجایی بابلسربا حضور دکتر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل ، اعضای شورای اسلامی شهرستان بابلسر وجمعی از مسئولین شهری و خیرین افتتاح شد.گفتنی است موسسه حضرت علی بن ابیطالب(ع)بابلسر در حرکتی خداپسندانه تعداد10سئویت که بصورت نیمه مخروبه و بلا استفاده بود بازسازی کامل نمودند تا بیماران محترم این بیمارستان که از راههای دور جهت درمان مراجعه می کنند به صورت کاملا رایگان در این مکان اسکان داشته باشند. کثیریان نماینده موسسه خیریه حضرت علی (ع)بابلسر در مراسم افتتاحیه از دکترربیعی ریاست دانشگاه علوم پژشکی بابل و دکترمنفرد ریاست بیمارستان شهید رجائی به خاطر همکاری وهمراهی های بی دریغشان در این امر خیر تقدیر وتشکر نمودند.