جلسه مشترک هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل

جلسه مشترک تعامل و هماهنگی بین اعضاء هیئت رئیسه علوم پزشکی مازندران و بابل در سالن کنفرانس دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ، جلسه مشترک تعامل و هماهنگی بین اعضاء هیئت رئیسه علوم پزشکی مازندران و بابل در سالن کنفرانس دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شد . در این نشست دکتر جان بابایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران و دکتر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل با هدف وفاق ، همدلی و همزبانی که می تواند در راستای حل و فصل بخشی از مشکلات فرا روی حوزه سلامت کمک کند سخنانی را عنوان داشتند. همچنین معاونین ومدیران حاضر در جلسه به نقد وبررسی حوزه فعالیت شان وچگونگی همکاری وتعامل بین دو دانشگاهها جهت ارتقاء کیفیت خدمات رسانی به مردم شریف مازندران در بخش های درمان،آموزش ،پزوهش وبهداشت پرداختند.