جلسه تبیین تفاهم نامه اعتبارات هزینه ای و در آمد اختصاصی سال 94

جلسه ای به عنوان تبیین تفاهم‌نامه اعتبارات هزینه ای و درآمد اختصاصی سال 94و تبادل تفاهم نامه داخلی بین مدیریت برنامه ریزی و بودجه وپایش عملکرد دانشگاه با واحد های تابعه با حضور معاونت توسعه و مدیریت منابع ،مدیران وعاملین مالی واحدها برگزار گردید.دراین جلسه دکتر محمود حاجی احمدی معاون توسعه ومدیریت منابع دانشگاه نکاتی در مورد همکاری واحدهای تابعه به منظور تکمیل فرم‌های تفاهم‌نامه در موعد مقرر و اهمیت آن در روند برنامه ریزی اعتباری دانشگاه وملزم شدن همه ی واحد های دانشگاه به انضباط برنامه ای ومالی وارائه عملکرد واطلاعات خواسته شده توسط مدیریت برنامه ریزی وبودجه وپایش عملکرد در طول سال مطالبی را عنوان داشتند.همچنین در ادامه محمدرضا محسنی مدیر برنامه ریزی و بودجه وپایش عملکرد مواردی را با توجه به اهداف و رویکرد بودجه وضوابط مالی سال 94 که در دست تهیه می باشد سخنانی را ایراد نموددند.در ضمن این جلسه با بررسی تفاهم نامه و توضیحات لازم توسط کارشناسان مربوطه برنامه ریزی و بودجه وپایش عملکرد ارائه گردید.در پایان این جلسه مقرر گردید عاملین مالی واحد های تابعه پیشنهاد تخصیص هر ماه را تا بیستم همان ماه برای صدور مجوز تخصیص به مدیریت وبرنامه ریزی و بودجه و پایش عملکرد ارسال نمایند.