چهارمین دوره انتخابات نظام پرستاری شهرستان بابل

چهارمین دوره انتخابات نظام پرستاری شهرستان بابل بطور همزمان در سراسر کشور در روز جمعه مورخ 29/3/94رأس ساعت 8صبح در معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار می شود. قابل ذکر است اسامی داوطلبین چهارمین دوره انتخابات هیئت مدیره نظام پرستاری شهرستان بابل به ترتیب حروف الفبا بشرح زیر می باشد. 1-معصومه آقاسیان بهنمیری (کارشناس پرستاری) 2- عبدالجواد ابراهیمی(دیپلم بهیاری) 3-معصومه اندی( کارشناس پرستاری) 4-عباس پهلوان فوکلایی(کارشناس پرستاری)5- جواد جلالی نیا(کارشناس هوشبری) 6-حسین حسن نژاد میر کلایی(کارشناس پرستاری ) 7- معصومه حسین زاده سلجوقی(کارشناس پرستاری) 8-کلثوم دانش (کارشناس اتاق عمل)9- رضا رجب زاده شویی(کارشناس پرستاری) 10-راضیه رعدی(کارشناس پرستاری)11 - الهام زارع( کارشناس پرستاری) 12- فرزانه زیبایی(کارشناس پرستاری )13 - مرضیه سجاد پور(کارشناس پرستاری )14 - رحمت شفیع پور ساداتی (کارشناس پرستاری ) 15-حمید عباس پور فیروزجاء( کارشناس پرستاری) 16-محمد رضا عظیمی امیری (کارشناس پرستاری وکارشناس ارشد فقه ومبانی حقوق اسلامی) 17- زهرا علی نتاج آهنگر( کارشناس پرستاری) 18-سکینه عباسی فیروزجاه (کارشناس پرستاری ) 19-مهری عمواقلی طبری(کارشناس پرستاری )20- محمد قاسم زاده بورا(کارشناس پرستاری)21 - مولود مصحفی(کارشناس پرستاری ) 22- سید محسن محسنی پور( دیپلم بهیاری) 23-کاوه مومنی(دیپلم بهیاری)24-محمد حسین واگذاری ریکنده( دیپلم بهیاری)25 - محمد مهدی واحدی مجاوری( کارشناس پرستاری )26- جمع ا...یوسف نژاد کبریا(دیپلم بهیاری)