خبر سی شب سی مسجد در خبرگزاری آریا

ويزيت رايگان مردم در شب هاي ماه مبارک رمضان توسط پزشکان متخصص و عموي شهرستان بابل به همت مسئولين دانشگاه علوم پزشکي شهرستان بابل براي ششمين سال متوالي طرح جالب و مردم پسند ( سي شب سي مسجد) در شب هاي ماه مبارک رمضان در مساجد اين شهرستان به اجرا در مي آيد. به گزارش خبرنگارآريادفترمازندران درشهرستان بابل، دراين طرح پزشکان متخصص و عمومي بعد از افطار با حضور در مساجد شهرستان بابل بيماران را به صورت رايگان ويزيت مي کنند ، اين طرح جالب از سوي مردم شهرستان بابل بويژه روستائيان مورد استقبال قرارگرفت و هرشب شمار زيادي از بيماران از مزاياي اين طرح بهره مند مي شوند. مسئولين دانشگاه علوم پزشکي شهرستان بابل بخاطر استقبال خوب مردم ، اين طرح را حتي در نقاط دور افتاده شهرستان بابل از جمله مناطق کوهستاني و ييلاقي برگزار مي کنند عليرغم کوتاه بودن شب هاي ماه مبارک رمضان طرح سي شب و سي مسجد در منطقه ييلاقي شيخ موسي شهرستان بابل به اجرا درآمد که استقبال خوب مردم منطقه ييلاقي از اين طرح حتي خبرنگاران را متعجب کرد.خوشبختانه در منطقه ييلاقي شيخ موسي شهرستان بابل دکتر جان محمدي متخصص ارتوپدي و دکتر هاشمي رئيس دفتر و مدير روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي شهر ستان بابل حضور داشتند دکتر هاشمي عليرغم مسئوليت سنگين اش در دانشگاه ، به اتفاق دکتر جان محمدي به مداواي بيماران پرداختند وعليرغم گذشت زمان و نزديک به سحر با صبر و متانت تمام بيماران را ويزيت نمودند خوشبختانه مردم منطقه ييلاقي شيخ موسي با استقبال از اين طرح روحيه دوچنداني به مسئولين برگزارکننده دادند تا اين طرح همه ساله به اجرادرآيد . خبرنگار خبرگزاري آريا که از نزديک شاهد اجراي زيباي اين طرح در منطقه ييلاقي شيخ موسي بود به مسئولين دانشگاه علوم پزشکي شهرستان بابل به خاطر اجراي خوب اين طرح براي رفع مشکلات درماني مردم دست مريزاد مي گويد ما هم مثل مردم شهرستان بابل اميدواريم درصورت امکان مسئولين دانشگاه علوم پزشکي فقط به ماه مبارک رمضان اکتفا نکنند واين طرح را در طول سال به اجرا درآورند . لازم به ذکر است مسئولين براي اجراي اين طرح کليه امکانات پزشکي حتي آمبولانس را به همراه دارند و منطقه ييلاقي شيخ موسي با مرکز شهر بابل بيش از 70 کيلو متر فاصله دارد.