پیام تبریک روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت عید سعید فطر

ماه رمضان ماه عبادت، ماه نزول قرآن، ماه ذکرخدا به پایان رسید. خوشا بر آنان که در این ماه مبارک توشه‌ای از تقوی برگرفتند و خانه آخرت خویش را آباد کردند. عید فطر، جشن بازگشت به فطرت پاک انسانی به برکت یک ماه عبادت خالصانه و تلاش برای زدودن زنگارهای گناه ، انحراف ، غفلت و جهالت از دل ها و جان ها در طول ماه بهار قرآن است. عید فطر برای آنان که رمضان را آنگونه که شایسته است درک کرده اند، روز اعلام پیروزی بر طاغوت نفس است و روز شکر به درگاه الهی به خاطر آنچه در ضیافت خویش ما را به آن مهمان نمود و به سوی آن هدایت فرمود. بر خود لازم می دانیم عید سعید فطر، نماد برجسته رهایی از قیود مادی و عروج در فضای رحمت و آرامش الهی را به همه مسلمانان در سراسر جهان و علی الخصوص کارکنان ، اساتید و دانشجویان دانشگاه تبریک عرض نموده و استمرار خالصانه بندگی پروردگار متعال و مهربانی و همدلی با بندگان پروردگار را مسئلت می نماییم.