درد مشترك رئيس جمهور، سازمان‌هاي مردم نهاد و خيرين درد مردم و جامعه است

وزير بهداشت با قدرداني از حضور دكتر روحاني و وزراي حاضر و عالي‌ترين مقام بهداشتي جهان و سازمان هاي مردم نهاد گفت: دولت حضور مردم را در بخش سلامت و ديگر بخش‌ها غنيمت مي‌شمارد.به گزارش پايگاه خبري و اطلاع‌رساني وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي (وب‌دا) ،دكتر سيدحسن هاشمي، صبح امروز در همايش ملي سازمان‌هاي مردم نهاد سلامت كه در برج ميلاد برگزار شد با بيان اينكه ايران همواره به عنوان يكي از كشورهاي پيشرو و پيشرفته در منطقه محسوب مي‌شود، افزود: در منطقه به لحاظ پيوند اعضاي بدن در رتبه اول قرار داريم و همچنين برخود لازم مي دانم كه پیشاپیش فرا رسيدن روز پزشك را به پزشكان تبريك بگويم . وي تصريح كرد: همانگونه كه دكتر صالحي رئيس سازمان انرژي اتمي گفت ما نيز معتقديم كه پزشك، پرستار و تيم پزشكي به عنوان واسطي بين خدا و بيمار هستند كه مي‌توانند به فرد زندگي دوباره ببخشند. وزير بهداشت با ابراز تشكر از دكتر ظريف، دكتر صالحي، تيم هسته‌اي و همچنين دكتر روحاني اظهار داشت: رئيس جمهور شب و روز بر عهدي كه با مردم بسته بودند، پايبند است و پيشرفت‌هاي حاصل از مذاكرات هسته‌اي مي‌تواند آغازي براي پيشرفت كشور در همه زمينه‌ها و آغاز تاريخي نو براي نسل‌هاي بعدي باشد. دكتر هاشمي خطاب به رئيس جمهور گفت: اميدوار بودم كه در دور رفت مسابقات هسته‌اي نيز حضور داشتيد و دروازه‌باني و حراست مي‌كرديد اما مي‌دانيم كه وظايف شما بسيار سنگين هستند. وي افزود: اگر گاهي ناملايماتي وجود دارد بايد همانند نعمت‌هاي خدا در برابر كفران آن استوار بود و اطمينان دارم كه شما به بزرگي خود از اين مشكلات عبور خواهيد كرد. وزير بهداشت با اشاره به تحميل تحريم‌ها در حوزه سلامت و به ويژه غذا و دارو از سوي كشورهاي قدرتمند افزود: آنها ادعا مي‌كردند كه دارو، تجهيزات و ملزومات پزشكي مشمول تحريم نيست ،اما اين دروغ آشكار بود. به عنوان نمونه براي واردات سموم كشاورزي كه به منظور تهيه غذا و ارزاق مردم مورد نياز بود مجبور بوديم نازل‌ترين مواد را وارد كنيم. وزير بهداشت خاطرنشان كرد: با وجود اين كه 96 درصد داروي مورد نياز كشور را در داخل توليد مي‌كنيم اما هنوز مشكلاتي در اين زمينه وجود دارد و بنده قول مي‌دهم كه در راستاي اقتصاد مقاومتي همچنان بتوانيم ميزان واردات را به اندازه 30 درصد كاهش دهيم تا توان بخش داخلي تقويت و زمينه براي عزت و سربلندي ايران فراهم شود. دكتر هاشمي در خطاب به رئيس جمهور افزود: جمع حاضر هيچ كدام عضو رسمي و استخدام رسمي دولت نيستند و با شما همدرد مي‌باشند زيرا آنها نيز درد دين، مردم و جامعه را دارند و اميدواريم كه تلاش‌هاي شما موجب سربلندي مردم و كشور و ترويج گفتمان اعتدال كه راه نجات تمام ملت‌هاست، باشد. دكتر هاشمي درخصوص سازمان‌هاي مردم نهاد و خيرين بخش سلامت يادآور شد: اين افراد همواره اين شعر را سرلوحه خود دارند كه "بني آدم اعضاي يكديگرند كه در آفرينش ز يك گوهرند" و جزء شريف‌ترين انسان‌ها در كشور هستند، چرا كه به دردهاي مردم و نيازمندي آنها بي‌تفاوت نيستند. دكتر هاشمي ايجاد و وجود سازمان‌هاي مردم نهاد را راه نجاتي براي دولت و وزارت بهداشت دانست و گفت: اميدواريم شاهد حضور پررنگ‌تر آنها در كمك به دولت باشيم. همچنين تاكنون 600 سازمان مردم نهاد ملي و 500 سازمان مردم نهاد در حوزه بيماري‌هايي مانند بيماران خاص، رواني و صعب‌العلاج فعاليت دارند كه ما نيز اين فرصت را مغتنم مي‌شماريم. وي افزود: در گذشته روند ايجاد يك سازمان مردم نهاد گاهي سال‌ها طول مي‌كشيد و برخي اوقات نيز به سرانجام نمي‌رسيد .شاهد گواه من اين است كه بنده براي دريافت مجوز يك سازمان مردم نهاد بيش از 5 سال تلاش كردم، اما در حال حاضر اين دوره زماني به حداكثر سه ماه رسيده است و در حال حاضر گروه يا سازماني وجود ندارد كه در نوبت دريافت مجوز معطل بماند. دكتر هاشمي با بيان اينكه دولت، حضور مردم و سازمان‌هاي مردم نهاد را در كنار خود مغتنم مي‌شمارد ،افزود: تلاش مي‌كنيم تا نگاهي را كه در سال‌هاي گذشته در مجموعه وزارت بهداشت وجود داشت و معتقد بود كه دولت بايد نقش تصدي‌گري داشته باشد را تغيير دهيم و اين باور بايد در تمام اركان دولت وجود داشته باشد كه مردم تعيين كننده امور و حضور آنها مؤثرتر از ما به ويژه در حوزه سلامت و بهداشت خواهد بود زيرا از اين طريق فرهنگ‌سازي ميسر خواهد شد. گفتني است ،در اين ديدار دكتر روحاني، دكتر ظريف، دكتر صالحي، دكتر رحماني فضلي، دكتر ربيعي، دكتر چان، دكتر علوان، آيت‌ا... محمدي گلپايگاني، دكتر نهاونديان، شهين‌دخت مولاوردي و جمعي از مديران و مسئولان كشوري حضور داشتند.