کارگاه مشاوره روانشناسی با محوریت کنترل خشم

کارگاه روانشناسی با محوریت کنترل خشم توسط دفتر مشاوره معاونت در تاریخ 94/5/4 در سالن فرهنگ برگزار گردید. این کارگاه که با حضور معاون محترم فرهنگی و دانشجویی جناب آقای دکتر عموئی، مدیران فرهنگی و اجرایی و نیز همکاران دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی، کارگاه روانشناسی با محوریت کنترل خشم توسط دفتر مشاوره معاونت در تاریخ 94/5/4 در سالن فرهنگ برگزار گردید. این کارگاه که با حضور معاون محترم فرهنگی و دانشجویی جناب آقای دکتر عموئی، مدیران فرهنگی و اجرایی و نیز همکاران دانشگاه برگزار شد، نخست دکتر عموئی ضمن استقبال از این طرح ابراز امیدواری نمودند. وی همچنین با اشاره به اینکه، با بررسی این مباحث همکاران بتوانند علاوه بر به کارگیری روش های کنترل خشم در زندگی فردی ، در تعامل با دانشجویان نیز از این تکنیک ها استفاده نمایند. در ادامه نیز عسگری صلواتی مسئول دفتر مشاوره معاونت به تبیین موضوع و درمان پرخاشگری پرداخته و ضرورت انجام آن را در زندگی فردی عنوان کردند.