مراسم تقدیر از برترین های ارتقاء سلامت مادروکودک

مراسم تقدیر از برترین های ارتقاء سلامت مادروکودک با حضور وزیر بهداشت و جمعی از مسئولین وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی مورخ 94/5/5 در سالن همایش رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل : مراسم تقدیر از برترین های ارتقاء سلامت مادروکودک با حضور وزیر بهداشت و جمعی از مسئولین وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی مورخ 94/5/5 در سالن همایش رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد . همزمان با اجرای این مراسم، نمایشگاه جانبی ترویج زایمان طبیعی در طرح تحول سلامت نیز با حضور دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشوربرگزار گردید که دانشگاه علوم پزشکی بابل نیز در این نمایشگاه حضوری فعال داشت. در این نمایشگاه علاوه بر اینکه مستندات و آثار تولید شده جهت آموزش و فرهنگ سازی زایمان طبیعی عرضه گردید برنامه های ترویج زایمان طبیعی نیز در معرض دید بازدید کنندگان قرار گرفت وهمچنین برو شور، پمفلت هایی با موضوع مزایای زایمان طبیعی، تغذیه در زمان بارداری و آموزشهای بارداری و... نیز به بازدید کنندگان این نمایشگاه ارائه شد. گفتنی است: نمایشگاه ترویج زایمان طبیعی ومراسم تقدیر از بهترین های این حوزه به مدت یک روز در محل سالن همایش های رازی(تهران) برپا شد.