بازديد دانش آموزان استعدادهاي درخشان آمل

بازديد دانش آموزان استعدادهاي درخشان آمل از دانشگاه علوم پزشکي بابل

بازديد دانش آموزان استعدادهاي درخشان آمل از دانشگاه علوم پزشکي بابل سي نفر از دانش آموزان استعدادهاي درخشان آمل از دانشگاه علوم پزشکي بابل درتاريخ /1/88 بازديد كردند. بازديد 30 نفر ديگرازدانش آموزان استعدادهاي درخشان آمل از دانشكده دندانپزشكي و پزشکي بابل نيزدرتاريخ /1/88 صورت گرفت. اين گزارش حاكيست، مسئول مرکز آموزشي استعدادهاي درخشان آمل ضمن اينكه هدف ازاين بازديد را افزايش آگاهي دانش آموزان ازدانشكده هاي دانشگاه بابل و ارتقاء در طرز تفکر آنان براي ادامه تحصيل در رشته هاي پزشکي نام برد. اين گزارش مي افزايد، درضمن اين بازديد،اعضاي هيات علمي دانشكده پزشکي و دندانپزشكي در مورد گروههاي تخصصي، معاونتها، دوره هاي آموزشي دكترا و تخصصي اين دانشكده ها به دانش آموزان بازديدكننده، توضيحات مبسوطي ارائه دادند و بدنبال آن دانش آموزان از گروههاي تخصصي و فضاي اين دانشكده و دانشگاه بازديد به عمل آوردند.گفتني است در فصل بهار بيشترين بارديد دانش آموران ار دانشگاه هرساله صورت مي پذيرد.