عملیات اجرایی ساخت بیمارستان 32 تختخوابی بندپی شرقی بابل آغاز شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ،عملیات اجرایی ساخت بیمارستان 32 تختخوابی بندپی شرقی بابل با حضور دکتر هاشمی وزیر بهداشت درمان وآموزش پزشکی ، دکتر فلاح استاندار مازندران، نمایندگان مردم بابل در مجلس شورای اسلامی، دکتر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل ،مهندس عباس پور معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان بابل و جمعی از مسوولان شهرستانی و استانی آغاز شد. وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه مراسم کلنگ زنی این طرح در بندپی شرقی بابل بیان کرد: پیشرفت کشور در حوزه سلامت ضروری است و با اجرای نظام سلامت تحولی عظیم صورت گرفته است. دکترحسن قاضی زاده هاشمی افزود: احداث و تجهیز مراکز بیمارستانی یکی از اهداف نظام و این وزارتخانه است و سرمایه گذاری در این بخش نیز مورد حمایت قرار می گیرد. .