عدم پرداخت از جیب مردم ، نگین طرح تحول نظام سلامت در کشور

دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزکشی بابل در نشستی که با حضور دکتر هاشمی وزیر بهداشت ودرمان آموزش پزشکی ، دکتر فلاح استاندار مازندران ،...

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ،دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزکشی بابل در نشستی که با حضور دکتر هاشمی وزیر بهداشت ودرمان آموزش پزشکی ، دکتر فلاح استاندار مازندران ، نمایندگان مردم بابل در مجلس مجلس شورای اسلامی در دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شد، ضمن خیر مقدم به مقام عالی وزارت بهداشت ، استاندار مازندران و دیگر مسئولین استانی وشهرستانی طرح تحول نظام سلامت را در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی بسیار موثرو مفید دانست. وی همچنین به وضعیت بیمارستان های شهرستان بابل اشاره کرد و گفت : بیمارستان شهید یحیی نژاد بابل با 90 سال قدمت دارای بافت های فرسوده است که بازسازی آن تنها با حمایت همه جانبه وزارت بهداشت امکان پذیر خواهد بود. او افزود : در حال حاضر این مرکز درمانی و آموزشی به شهروندان خدمات ارائه می دهد لذا توجه به این بیمارستان برای پاسخگویی به نیازهای مردم شهرستان و همجوار یک ضرورت است. دکتر ربیعی گفت : برای رفع مشکلات مردم کلینیک تخصصی امید در بابل راه اندازی شد و کار ساخت یکی دیگراز کلنیک هم از امروز آغاز می شود.