رویکرد دین در آموزه های اسلامی بر پیشگیری است

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ،نمایندگان مردم بابل در مجلس شورای اسلامی در نشستی باحضور وزیر بهداشت ومسئولین دانشگاه علوم پزشکی عنوان نمودند. حجت الاسلام ناصری نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی ضمن قدردانی از تلاش های اثر گذار دولت در حوزه سلامت به بیان پیشینه ای از تاریخچه شهر بابل پرداخت و با اشاره به حضور شمار زیادی از اساتید پزشکی، خیرین سلامت و توجه ویژه مردم این منطقه به فرهنگ وقف، ظرفیت این شهرستان را در جهت توسعه امکانات بهداشتی و درمانی مناسب دانست. وی همچنین خواستار افزایش ردیف اعضای هیات علمی در بخش سایر، افزایش بودجه پژوهشی دانشگاهی جهت ارائه خدمات بهینه به مردم و توجه به بخش توریست درمانی در استان مازندران و شهر بابل شد. نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی با مروری بر اجرای برنامه های موفق در این استان مانند پزشک خانواده و نتایج اثر بخش طرح تحول نظام سلامت یادآور شد: خوشبختانه اقدامات مناسبی در حوزه بهداشت استان مازندران صورت گرفته و رویکرد دین نیز در آموزه های اسلامی بیشتر بر مساله پیشگیری است. در ادامه مهندس نیاز آذری دیگر نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی ، با اشاره به اینکه میزان بالای مهاجرت روستاییان به شهرها و نیز در راستای تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی لازم است تا وزارت بهداشت نیز با فراهم کردن امکانات بهداشتی و درمانی در روستاها به کاهش مهاجرت و افزایش بخش تولید و همچنین توزیع عادلانه امکانات کمک کند. وی ادامه داد: همه باید برای ارتقای سطح سلامت جامعه تلاش کنیم و ارتقای سطح بهداشت در جامعه باید به عنوان یک ضرورت در بخش های مختلف جامعه وجود داشته باشد. نماینده مردم مجلس شورای اسلامی در بابل با اشاره به اجرای موفق طرح پزشک خانواده به صورت پایلوت در استان های مازندران و فارس با بر شمردن آثار مطلوب اجرای این طرح، خواستار رفع برخی کاستی های موجود شد. مهندس نیاز آذری یادآور شد: همه وظیفه داریم به مردم خدمت کنیم و از این رو انتظار تقویت دانشگاه علوم پزشکی بابل را داریم تا بتواند ارائه خدمات خود را گسترش دهد و موجب رضایت بیشتر مردم از دریافت خدمات بهداشتی و درمانی شود.