پیام تبریک ریاست دانشگاه علوم پزشکی بابل به مناسبت روز خبرنگار

دکتر سید مظفر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل در پیامی 17 مرداد ماه سالروز شهادت محمود صارمی و گرامیداشت روز خبرنگار را با آرزوی سلامتی وسربلندی برای زحمتکشان اهل قلم تبریک گفت. متن پیام بدین شرح می باشد. روز خبرنگار یادآور روز انسان های پاک، متعهد، مجاهدان بی منت، سخت کوشان با همت و تداعی گر رشادت ها، تیزبینی ها، بی باکی ها و شهادت ها در راه تعالی میهن اسلامی و بسط وگسترش فرهنگ انسانی و اسلامی است.هفدهم مرداد، روز خبرنگار و روز پاسداشت مقام انسان‌های آزاده‌ای که برای دستیابی به حقیقت و تولید و انتشار اطلاعات از هیچ کوششی فروگذار نمی‌کنند را به تمامی تلاشگران صدیق این عرصه تبریک عرض نموده واز تلاش های بیدریغ شان در زمینه اطلاع‌رسانی، آگاهی بخشی و پوشش خبري علی الخصوص فعاليت‌هاي دانشگاهی تقدیر و تشکر می نمایم. از ایزد منان برای همه تلاشگران این عرصه توفیق و تداوم هدایت، سعادت، سرافزاری و سربلندی آرزو دارم.