طواف پرچم حرم امام رضا(ع) در بیمارستان آیت‌ا... روحانی(ره) بابل

به گزارش روابط عمومي بيمارستان آیت ا... روحانی(ره) بابل ، کاروان پنج نفره حامل پرچم حرم امام رضا(ع) در جشن میلاد امام رضا(ع) در بیمارستان آیت‌ا… روحانی(ره) بابل حضور یافتند. خادمان حرم رضوی با حضور در جمع بیماران سرطانی بخش هماتولوژی این بیمارستان اقدام به طواف بیماران با پرچم مبارک حضرت کردند. این کاروان که با استقبال بسیار گرم رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی بابل، رئیس بیمارستان آیت‌ا… روحانی(ع) بابل، پزشکان، پرسنل و بیماران این مرکز مواجه شدند، هدف از این حرکت دینی را احیای زیارت از راه دور، تبیین سبک زندگی دینی مبتنی بر معارف اهل‌بیت(ع) و حضور ائمه‌اطهار(ع) در تمامی زندگی عنوان کردند. این گروه پرچم‌دار معارف و آموزه‌های دینی، به نوعی مروج صلح، دوستی و مهربانی به هم‌نوع در هر موقعیت اجتماعی که فرد قرار دارد، هستند. این کاروان هدف از حضور خود در این مرکز را بیش از همه ترویج مهربانی بین پرسنل بیمارستان و بیماران عنوان کردند تا این خصلت نیکو امام رضا(ع) در این مرکز نمود بیشتری یابد. بیماران این بیمارستان با تبرک پرچم امام رضا(ع) اقدام به زیارت آن حضرت از راه دور کرده و با توسل به اهل‌بیت(ع) این مفهوم در اذهان تداعی شد که تا وقتی اهل‌بیت(ع) در کنار مسلمان باشند، آنها از غیر آنها بی‌نیاز خواهند بود. در حاشیه جشن میلاد امام رضا(ع) در این مرکز، اعطای نشان آستان قدس رضوی به دکتر ربیعی رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی بابل و دکتر صادقی رئیس بیمارستان آیت‌ا.. روحانی(ره) بابل، ارتباط زنده تلفنی با حرم، توزیع نمک و نبات نذری حرم امام رضا(ع) بین پرسنل و بیماران مرکز و اهدای جوائز توسط خادمین حرم از دیگر برنامه‌های این جشن بود..