رویداد ملی کارآفرینی درحوزه سلامت با عنوان اینوتک سلامت

مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مازندران با همکاری بنیاد نخبگان استان کرمانشاه درنظردارد.

رویداد ملی کارآفرینی درحوزه سلامت با عنوان اینوتک سلامت مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مازندران با همکاری بنیاد نخبگان استان کرمانشاه درنظردارد رویداد ملی کارآفرینی درحوزه سلامت با عنوان اینوتک سلامت رابرگزار نماید به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل :مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مازندران با همکاری بنیاد نخبگان استان کرمانشاه درنظردارد رویداد ملی کارآفرینی درحوزه سلامت با عنوان اینوتک سلامت را ازتاریخ 10/6/94 لغایت 14/6/94 با حضورمسئولین محترم وزارت بهداشت، سرمایه گذاران داخلی، نخبگان، کارآفرینان موفق وصاحبان صنایع برگزار نماید علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به پورتال مرکز رشد فناوری سلامت htc.kums.ac.ir مراجعه نمایند.